Nederlands | English
LaTirelire
  • Chalet La Tirelire
  • Chalet La Tirelire
  • Chalet La Tirelire
  • Chalet La Tirelire

Welkom bij Chalet La Tirelire

La Tirelire is een gezellig, comfortabel en luxe vakantiehuis voor 10 personen in de plaats Haute Nendaz te Zwitserland. Het is gelegen in de wijk Pattier,aan de Route de Siviez,  op ca. 1400 mtr hoogte, met een schitterend uitzicht op het Rhonedal en de hoofdstad van het kanton Wallis: Sion. Het chalet bevindt zich op 10 minuten wandelen van het centrum van Nendaz. Nendaz is een gezellig dorp met zowel in de zomer als in de winter diverse mogelijkheden voor een fijne vakantie.

Winter

Haute Nendaz maakt deel uit van het schitterende skigebied van “Les Quattre Vallées”. Dit skigebied heeft ruim 400 km aan pistes en 70 km langlaufloipen. De piste´s liggen tussen 1400 en 3330 meter hoogte; dus sneeuwzeker! Het skiseizoen duurt van half december tot half april. De skilift van Haute Nendaz bevindt zich op 3 auto-minuten van het chalet en de skilift van Siviez, naar de Mont-Fort op 3330 meter, bevindt zich op 7 minuten autorijden.
Er is een ski-bus halte op ong.190m. van het chalet. Deze bus brengt u gratis naar de lift in het dorp! Ook voor niet-skieërs!

In het dorp bevindt zich Hotel Nendaz 4 Vallées & Spa met een uitgebreide sauna, spa en zwembad. Ook toegankelijk voor niet-hotel gasten.
Hoe heerlijk is het om na een dag skieën een massage of sauna te nemen! Of voor degene die niet (meer) skieën is het heerlijk om zich hier een dag te laten verwennen!

Zomer

Ook in de zomer is Haute Nendaz een geweldige vakantiebestemming. Vooral wandelen en mountainbiken kan hier over prachtig uitgezette route's. In het dorp kan men ook nog zwemmen, tennissen en klimmen.Golfen kan op diverse banen in de omgeving. Sion is een prachtige historische stad en zeker de moeite waard voor een stadswandeling.